Welkom!

Een schoonheidsbehandeling bij [verali] beauty & wellness staat garant voor volledige verzorging en ontspanning van lichaam en geest. Wij vinden het vanzelfsprekend dat elke schoonheidsbehandeling met volledige aandacht en met de beste producten wordt uitgevoerd. U wordt volledig in de watten gelegd.

[Comfort zone] is geïnspireerd door de natuur: producten van topkwaliteit.

Voor de gezichts- en lichaamsbehandelingen gebruiken wij de producten van het topmerk [comfort zone]. Dit merk van schoonheidsproducten en verzorgingsproducten gaat uit van duurzaamheid; het beste van de natuur en wetenschap wordt gecombineerd tot de meest effectieve producten. 

De belangrijkste bestanddelen van de producten van [ comfort zone ] zijn natuurlijk. De producten worden niet op dieren getest en milieuvriendelijkheid staat voorop. De producten van [comfort zone] richten zich op verschillende facetten, waaronder  hydrateren, zuiveren, kalmeren of verjongen (anti-aging). Na behandeling met de producten van [ comfort zone ] voelt én ziet u direct resultaat. [comfort zone] is een exclusief merk dat alleen gebruikt wordt in gerenommeerde schoonheidsinstituten, kuuroorden, spa’s en in de top van schoonheidssalons.

× Maak nu uw afspraak